Vesirakennus / Ruoppaus

Käytössämme on monipuolinen kalusto ja vuosien kokemus vesirakentamisesta. Voimme toimia maalta sekä vesiltä käsin käyttäen esimerkiksi kaivinkonetta tai vesimestari -imuruoppaajaa. Työkohteitamme ovat olleet muun muassa järvet, rannat, teollisuusaltaat ja pilaantuneet vesialueet.

Vesimestari -imuruoppaajakalustomme on kokoluokaltaan markkinoiden suurin ja määrältään kilpailijoihimme verrattuna kattavin. Vesimestarimme ovat kustannustehokkaita, sillä päivitämme kalustoamme aktiivisesti vastaamaan markkinoiden parhaimmistoa.

Imuruoppaus

Käyttäessämme imuruoppausta voimme pumpata massat kilometrien päähän laskeutumisaltaaseen tai geotuubiin. Geotuubit mahdollistavat läjitysaltaan joustavan sijoittamisen. Imuruoppauskalustoomme kuuluu imuruoppaajia joiden ruoppaussyvyydet yltävät tällä hetkellä 16-metriin saakka.

Kaivuuruoppaus

Kaivuuruoppauksessa kalustoomme kuuluu painoluokasta 25-tonnista jopa 100-tonniin saakka. Puomin pituudet vaihelevat 16-metristä 21-metriin.

Työkohteitamme ovat muun muassa biologisten teollisuusaltaiden puhdistus, teollisuusaltaiden puhdistus, pilaantuneen maa-aineksen poistaminen, turvekerroksen poistaminen. kaivoksen prosessijätteen poistaminen sekä väylien kunnostus.

Pumppaus

Ruoppauskalustomme lisäksi meillä on käytössämme kaksi mobiilia suurtehopumppua, joiden yhteenlaskettu pumppausteho on 5-tuhatta kuutiometriä tunnissa. Kalustomme on täysin liikuteltavissa kuorma-auton lavalla ja se voidaan siirtää esimerkiksi kaivinkonetta apunakäyttäen paikkoihin, joihin ei muuten olisi mahdollista päästä.

Normaalin toiminnamme lisäksi suoritamme myös erilaisia kiireellisiä töitä kuten ympäristövahinkojen minimointi, öljyntorjunta ja vesipatojen purkaminen.